Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Saksan 2. Bundesliiga pyörähtää käyntiin!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat eurofutiksen puolelta, sillä Belgian Jupiter League ja Saksan 2. Bundesliiga pyörähtävät vauhtiin!

Vetovihjeet triplaukseen:

Schalke 04 – Hamburger SV

Perinteikäs Schalke koki todellisen shokkiputoamisen Bundesliigasta, joten nyt joukkue joutuu hakemaan vauhtia sarjaporrasta alempaa. Kokoonpano on kokenut isoja muutoksia, joten nousua lähdetään hakemaan puhtaalta pöydältä. Yksi kovimmista kaappauksista on viime kaudella juuri HSV:n paidassa 24 maalia paukuttanut Simon Terodde. Laatua Schalkesta löytyy, joten nousu voi olla mahdollinen heti tällä kaudella. Avausmatsi näyttää isosti suuntaan, kun vastassa on HSV. Laitetaan kotivoittoa lapulle.

Mainos alkaa

Standard Liege – Genk

Tähän kylkeen haetaan pientä kerrointa, jotta päästään yli 3. Genk jäi niukasti Belgiassa viime kauden päätteeksi kakkoseksi. Nyt varmasti seura haluaa napata sen mestaruuden. Laatua löytyy ja vieraissakin joukkue on suosikki Standard Liegeä vastaan. Lapulle lähtee Genk yli 0,5 maalia.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!