Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Tappara hakee välieräpaikkaa Kuopiossa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Liigasta, jossa Tappara on voiton päässä välieräpaikasta. Kaatuuko KalPa kolmatta kertaa perjantaina?

Vetovihjeet triplaukseen:

KalPa – Tappara

Tappara aloitti sarjan kotikaukalossa voitolla, mutta KalPa ryösti kotiedun viemällä toisen ottelun. Homma palasi ennalleen kuitenkin torstaina, kun kirvesrinnat nappasivat Kuopiosta 2-1-voiton. Nyt samassa kaukalossa sarja on katkolla, sillä Tapparan voitto tietäisi KalPalle kesäloman alkamista. Toistaiseksi sarja on kääntynyt kokemuksen eduksi, sillä Tapparan kaiken nähneet pelaajat Jukka Peltolan johdolla ovat nostaneet tasoaan.

Mainos alkaa

Tuo kokemus on arvokasta myös perjantaina, kun sarja yritetään laittaa pakettiin. Miten KalPan nuoret pelaajat käsittelevät pakkovoiton? Kertoimet pakottavat pelaamaan Tapparan, jonka voitto kelpaa sinkkuna triplaukseen.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!