Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Jatketaan lauantaina Liiga-kohteilla

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat myös tänään Liigasta, josta poimitaan lapulle kaksi kohdetta. Tsekkaa pelivalinnat tästä!

Vetovihjeet triplaukseen:

Lukko – KalPa

Sarjakärki Lukko kärsi eilen tappion Tapparalle, joten kaukalossa nähdään tänään ärsyyntynyt kettulauma. Kotikaukalossa dominoinut Lukko saa vieraakseen KalPan, joka ei ole materiaaliltaan raumalaisten tasoa. Vaikka KalPa kaatoi eilen TPS:n vieraissa, niin on vaikea nähdä, että joukkue tänään pystyisi yllätykseen. Lukkoa lapulle!

Kärpät – Ilves

Mainos alkaa

Kärpät ja Ilves kohtasivat myös eilen ja tuolloin oululaiset veivät pisteet jatkoajan jälkeen 4-3. Ilveksellä on ollut vaikeaa viime viikot ja tilanne tuskin helpottaa, sillä Kärpät on oivassa vedossa. Luotetaan siihen, että Kärppien putki jatkuu ja joukkue nappaa voiton myös lauantaina.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!