Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Belgia ja Italia kohtaavat huippumatsissa!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat jalkapallon puolelta, sillä käynnissä on sekä EM-kisat että Copa America. Tässä pelivalinnat perjantaille!

EM-kisojen puolivälierien veikkauskisa – voita 500 € + Huuhkajien pelipaita!

Vetovihjeet triplaukseen:

Belgia – Italia

Kahden todellisen futisjättiläisen kohtaaminen, josta ei jännitystä tule puuttumaan. Belgia on tähtipelaajien joukkue, jolla on selviä puutteita joukkuepelaamisessa. Sen sijaan Italialta suurimmat tähtinimet puuttuvat, mutta joukkuepelaaminen on loistava muotissa. Yleensä kuitenkin joukkuepelaaminen on se, mikä johtaa upeisiin saavutuksiin. Näin ollen hypätään Italian kelkkaan.

Brasilia – Chile

Copa American jatkopelit käynnistyvät ja heti kärkeen nähdään kahden kovan futismaan yhteenotto, kun Brasilia kohtaa Chilen. Brasilian meno turnauksessa on ollut todella kovaa ja maa on ansaitusti suurin mestarisuosikki. Sen sijaan Chilen kultainen sukupolvi alkaa olemaan jo hieman mennen talven lumia eikä pelaaminen ole enää sillä tasolla kuin muutamia vuosia sitten. Tästä tulee täydellinen Brasilian näytös.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!