Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigassa riittää pelattavaa perjantaille

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigan puolelta, missä pelataan perjantain kunniaksi kuuden ottelun kierros!

Vetovihjeet triplaukseen:

Pelicans – HIFK

Pelicans sai tappioputkensa poikki eilen surkean JYPin kustannuksella. Lepoa ei juurikaan ehdi kertymään, kun perjantaina vastaan asettuu HIFK. Helsinkiläiset pääsevät tuoreempana otteluun, joten sen pitäisi näkyä kaukalossa. Pelicans on Ryan Laschin lähdön jälkeen ollut sekaisin ja tuskin eilinen JYP-voitto muuttaa isoa kuvaa. HIFK on suosikki vieraskaukalossakin ja se kelpaa lapulle.

HPK – Ässät

Mainos alkaa

Hämeenlinnassa HPK isännöi perjantaina Ässiä. Kummankin joukkueen peleissä on totuttu näkemään maaleja tällä kaudella, sillä HPK:n otteluissa on syntynyt keskimäärin 5,4 maalia, kun Ässien vastaava lukema on 5,7. Varsinkin Kerhon puolustus on ollut sekaisin läpi kauden ja se näkyy sarjataulukostakin. Ässät on petrannut otteitaan ja nostanut osakkeitaan. Maaleja on varmasti luvassa tänään, joten laitetaan lapulle yli 4,5 maalia.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!