Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Perjantaille kaivetaan futista!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jalkapallon EM-kisojen sekä Veikkausliigan puolelta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat.

Veikkauskisa Suomen peleihin – voita 500 € ja Huuhkajien pelipaita

Vetovihjeet triplaukseen:

Kroatia – Tshekki

Mainos alkaa

Kroatia kärsi EM-kisojen avauksessaan tiukan 1-0-tappion Englannille. Nyt joukkueen on saatava voittotili auki tai turnaus uhkaa päättyä heti alkuunsa. Tshekki nappasi pisteet Skotlannilta, mutta ei peli mitään kauhean lennokasta ollut. Joukkue oli jopa hieman onnekas voittaessaan. Kroatia on laadukkaampi nippu ja nyt on tuloksen aika. Ykköstä lapulle.

HJK – Ilves

Vakuuttavasti Veikkausliigassa voittoja napsiva HJK on karkaamassa kovaa vauhtia muilta joukkueilta. Nyt kausi jatkuu kotiottelulla Ilvestä vastaan. Tamperelaiset ovat hävinneet kaksi ottelua putkeen ja lupaavasti alkanut kausi on hieman sulanut. Se on ymmärrettävää nuorelle jengille, joka on uusiutunut rajusti täksi kaudeksi. HJK on täysin omaa luokkaansa materiaaliltaan ja sen pitää kotikentällä pystyä voittamaan Ilves. Joukkueet kohtasivat alkukaudesta Tampereella ja tuolloin HJK nappasi 3-0-voiton. Tänäänkin voittaja on sama.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!