Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Lukko ja Kärpät kohtaavat Liigassa!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Liigan sekä Valioliigan puolelta. Tsekkaa perustelut avauspäivän pelivalintoihin ja lähde Jackpot-jahtiin!

Vetovihjeet triplaukseen:

Lukko – Kärpät

Lukko hävisi avausottelun, mutta tämän jälkeen tilille on tullut maukkaat voitot Ässistä ja HIFK:sta. Kärpät puolestaan kaatoi JYPin ja tämän jälkeen kärsi tappion HPK:lle. Kumpikin lukeutuu mestarisuosikkien joukkoon, vaikka Kärppien ympärillä riittää enemmän kysymysmerkkejä. Lukon yli 1,5 maalia kuulostaa hyvältä pelivalinnalta perjantaille.

Mainos alkaa

Newcastle – Leeds

Kummankin joukkueen kausi on käynnistynyt pisteiden valossa tahmeasti, sillä Newcastle on kerännyt neljästä ottelusta yhden ja Leeds kaksi. Vierailijoiden ohjelma on ollut kuitenkin hankala, sillä joukkue on kohdannut jo Liverpoolin, Man Unitedin ja Evertonin. Leedsiltä on odotettavissa huomattavasti parempaa ja nyt on oikeasti tilaisuus napata kauden avausvoitto. Newcastle ei ole missään nimessä niin laadukkaasti valmennettu nippu kuin Leeds, joten tasoero pitäisi paistaa viheriöllä.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!