Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Newcastle ja Tottenham kohtaavat Valioliigassa!

vetovihjeet Triplaus päivä 3 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplauksen päätöspäivään tulevat futiksen puolelta, missä katseet on käännetty Englantiin sekä Tanskaan.

Vetovihjeet triplaukseen:

Newcastle – Tottenham

Newcastle on erikoisessa tilanteessa, sillä seura sai uudet omistajat ja käytännössä kaikki tietävät, että joukkueen valmentaja tulee vaihtumaan. Tuuliajoilla jo viime viikot ollut kotijoukkue ei varmasti ole henkisesti parhaimmalla tasolla niin kauan kuin tilanne vakiintuu. Tottenham on laadukkaampi joukkue ja sen kärjestä löytyy Harry Kanen kaltainen supertähti. Vierasvoittoa lapulle.

Sönderjyske – FC Kööpenhamina

FC Kööpenhamina on tiukasti mukana mestaruustaistelussa Tanskan Superligassa. Sunnuntaina edessä on sellainen koitos, jossa ei ole varaa pisteitä menettää. Sönderjyske on sarjan toiseksi viimeisenä, sillä 11 ottelussa on tullut vain 8 pistettä. Joukkueiden välinen piste-ero on 16 pistettä, joten se kertonee kaiken tasoerosta. Kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi FC Kööpenhaminan 2-0-voittoon. Samaan uskotaan myös tänään.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!