Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Kärpät ja HPK kohtaavat jälleen!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat lauantaina lätkän puolelta. Suomesta ja Ruotsista kaivetuilla kohteilla yritetään selvitä Triplauksen päätöspäivään.

Vetovihjeet triplaukseen:

Kärpät – HPK

Joukkueet kohtasivat perjantaina Raksilassa ja tuolloin Kärpät nappasi 4-3-voiton. Samat asetelmat ovat tämän illan peliin, mutta kenties vielä painotetusti isännille. Kärppien materiaali on leveämpi ja ratkaisuvoimaa on enemmän. Se on arvokas lisä, kun pelataan toisena päivänä putkeen. Kaiken lisäksi HPK:n kokoonpanosta uupuu Tommi Tikka, kun taas Kärpät saa tuoreen lisän Casey Wellmanin muodossa. Kotivoittoa lapulle.

Brynäs – Luleå

Pirteästi kauden aloittanut Brynäs on ajautunut viiden ottelun tappioputkeen. Huolestuttavinta on se, että oma pää vuotaa pahemman kerran eikä pelaaminen meinaa pysyä millään kasassa. Sen sijaan Luleå on nyt alkanut lunastamaan odotuksia tahmean alun jälkeen. Linus Omarkin johtama hyökkäys tarjoaa sellaisen haasteen Brynäsille, että tappioputki on lähellä jatkua. Laitetaan lapulle Luleån ML-voitto.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!