Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Sport ja Jukurit iskevät yhteen Liigassa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat perjantaina Liigasta sekä snookerista. Tsekkaa pelivalinnat, jolla lähdetään läpäisemään viikonlopun urakkaa.

Vetovihjeet triplaukseen:

Sport – Jukurit

Huikeassa lennossa oleva Jukurit matkaa perjantaina Vaasaan. Ennakkoon vierasjoukkue on selvä suosikki, mutta kyseessä on peli, jossa piilee paljon vaaroja. Jukureiden lentoa ei voi kukaan kiistää. Mutta näissä ennakkoon heikompia vastaan pelatuissa peleissä se todellinen taso mitataan. Sport on alisuorittanut viime kuukaudet, mutta löytyy sieltäkin tulivoimaa. Lähdetäänkin rohkeasti hakemaan lapulle X2.

Judd Trump – Kyren Wilson

Triplauksen toinen kohde tulee snookerin Mastersista, jossa Judd Trump kohtaa Kyren Wilsonin. Kahden todellisen huippupelaajan kohtaaminen, jossa marginaalit ovat pieniä. Trump on ehdottomasti viihdyttävämpi pelaaja, joka tekee isoja pistesarjoja. Wilson on puolestaan pelaaja, joka nyhtää väkisin voittoja ja roikkuu mukana. Onhan Wilsonillakin saumat paukuttaa isoja breikkejä, mutta lähtökohtaisesti ilotulituksesta nauttii Trump. Uskotaan Trumpin kestävän suosikin paineet ja nappaavan voiton.