Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigassa päästään tosissaan pelien makuun!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat perjantaina Liigasta, jossa kausi laitetaan todenteolla käyntiin. Tsekkaa pelivalinnat avauspäivään.

Vetovihjeet triplaukseen:

JYP – HIFK

Mestarisuosikkien joukkoon nostettu HIFK aloittaa kauden Jyväskylässä, jossa vastaan asettuu ennakkoon puolestaan häntäpäähän veikattu JYP. Materiaaliero on vierailijoiden hyväksi kiistaton ja se ei voi näkymättä kaukalossa. JYP on laittanut joukkuettaan rajusti uusiksi viime kauden jälkeen, joten luvassa on varmasti vaikea kausi. HIFK tulee hakemaan pistepotin vieraista.

HPK – Tappara

Tappara on ollut CHL:ssä loistavassa iskussa eikä ihme, sillä joukkueeseen on panostettu hurjasti. Isoimmalla pelaajabudjetilla liikenteessä oleva Tappara on kiistatta HIFK:n ohella suurin mestarisuosikki. HPK:n viime kausi oli farssi, joten nyt on iso kasvojenpesun paikka. Helppoa se ei tule olemaan, sillä riveistä poistuivat muun muassa Jere Innala ja Petri Kontiola. Tappara tulee hakemaan voiton Hämeenlinnasta.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!