Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: ManU ja Aston Villa kohtaavat Valioliigassa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat Valioliigasta, jossa pelataan perjantaina kaksi ottelua. Tässä pelivalinnat urakan avauspäivään.

Vetovihjeet triplaukseen:

Manchester United – Aston Villa

ManU nappasi todella tärkeän voiton viime ottelussa, kun Wolves kaatui aivan viimeisten minuuttien osumalla 1-0. Nyt luvassa on jälleen uusi haaste ja kova sellainen, sillä Villa on ollut kauden sensaatiojoukkue. Loistavasti puolustava Aston Villa on viidessä viime ottelussa pitänyt maalinsa puhtaana neljä kertaa. Joukkueilla on sarjataulukossa eroa neljä pistettä ja Aston Villa on pelannut pelin vähemmän, joten panokset ovat valtaisat. Luvassa tuskin on mitään huimia maalikarkeloita, koska otteluruuhka painaa ja kaksi laadukasta joukkuetta kohtaa. Näin ollen alle 2,5 kelpaa kertoimensa puolesta loistavasti lapulle pienenä hakuna.

Mainos alkaa

Everton – West Ham

Myös Triplauksen toinen kohde tulee Valioliigasta. Tässäkin ottelussa lähdetään siitä liikkeelle, että maaliverkot eivät kovin montaa kertaa heilu. Evertonilta on vieläpä sivussa pari tärkeää pelaajaa hyökkäyssuuntaan ja se syö tehoja. Alle 3,5 maalia kelpaa lapulle.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!