Vetovihjeet: Tottenham ja West Ham kohtaavat tiistai-iltana Valioliigassa

vetovihjeet nations league

Illan vetovihjeet tulevat Valioliigasta, jossa Tottenham kohtaa Lontoon paikallispelissä West Hamin. Tässä perustelut ja pelivalinta tiistaille.

Tottenham – West Ham

West Ham on hävinnyt vieraissa viisi ottelua putkeen ja muutenkin vire on ollut suorastaan pelottavan surkea. Myös Spurs oli isoissa ongelmissa ennen kauden keskeytymistä, mutta se johtui myös pitkälti hurjasta loukkaantumislistasta. Nyt pelaajat ovat toipuneet pelikuntoon, joten loppukauden on lupa odottaa selvästi parempaa. Tauon jälkeen ensimmäinen peli päättyi 1-1-tasapeliin Manchester Unitedia vastaan. Sen sijaan West Ham hävisi kotikentällä Wolvesille numeroin 0-2.

Spursilla on selvästi parempi materiaali, joten se lähtee selvänä suosikkina kriisiseura West Hamia vastaan. Coolbet tarjoaa sen verran hurjan kertoimen Tottenhamin voitosta, että se on ilman muuta pelivalinta iltaan.

Mainos alkaa

Coolbet tarjoaa koko kesän ajan mainioita kampanjoita futikseen. Esimerkiksi viikottain on käynnissä ilmainen futisvisa, josta voi voittaa 10 euron ilmaisen live-vedon.

Coolbet
Tottenham – West Ham
Alkaa: 23.6. klo 22:15
Vihje: Tottenham
Kerroin: 1.74
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!