Vetovihjeet: Tottenham – West Ham | 7.12. klo 22:15

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat Valioliigassa torstaina pelattavaan Lontoon paikalliskamppailuun, jossa Tottenham ja West Ham iskevät yhteen.

Tottenham – West Ham

Tottenhamilla on allaan neljä voitotonta ottelua, mutta viime kierroksella tullut 3-3-tasapeli Manchester Cityä vastaan oli kuitenkin hyvä osoitus iskukyvystä. Nyt joukkue saa hieman helpotusta poissaoloihin, ku Cristian Romero palaa pelikieltonsa jälkeen tositoimiin.

West Ham on pelannut todellakin kelvollisen kauden, joten helpolla Spurs ei tule voittoa nappaamaan. Joukkueilla on sarjassa eroa kuusi pistettä, joten kyseessä on äärimmäisen tärkeä keskinäinen ottelu.

Spursilla on pahoja poissaoloja, jotka varmasti näkyvät vielä tekemisessä, joten West Hamilla on mahdollisuudet haavoittaa isäntiä. Kotietu on kuitenkin se, joka saattaa olla ratkaiseva tekijä, joten lähdetään Tottenhamin kelkkaan.

Esimerkiksi Coolbetilla saa kertoimeksi Spursin voitosta 1,78.