Vetovihjeet: Tottenham – Southampton | 21.4. klo 20:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat tänään Valioliigan puolelta, missä Tottenhamilla on viimeinen mahdollinen hetki tarttua kiinni oljenkorteensa Mestarien liigan paikasta.

Tottenham – Southampton

Tottenhamin heikot viime aikojen otteet tarkoittivat sitä, että Jose Mourinho sai potkut. Nyt väliaikaisena managerina toimii Ryan Mason. Hetkellisesti ainakin muutosta on luvassa, sillä pelaajisto yleensä saa pienen virtapiikin valmennuksen vaihdosta.

Southampton on oiva vastus tähän väliin, sillä joukkueella on ollut vaikeaa viime kuukausina. Spurs pääsee vieläpä kotikentällä starttaamaan uuden valmentajan alla, joten nyt jos koskaan täytyy voitto irrota.

Kokoonpanoon saattaa tulla muutoksia, sillä Gareth Bale ja Dele Alli eivät olleet Mourinhon suosiossa. Kaksikko on kuitenkin kentälle päästessään tuonut tulosta, joten olisiko tänään aika päästää miehet irti.

Haetaan lapulle Tottenhamin voitto, josta Coolbet tarjoaa markkinoiden korkeimman kertoimen.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!