Vetovihjeet: Tottenham ja Chelsea kohtaavat Englannin liigacupissa

Vetovihjeet: Tottenham ja Chelsea kohtaavat Englannin liigacupissa

Tottenhamin ja Chelsean välinen kamppailu on todellinen tiistai-illan helmi! Tässä vetovihjeet ja perustelut illan kohteisiin.

Vetovihjeet:

Tottenham – Chelsea

Englannin liigacupin välierät käynnistyvät tiistai-iltana, kun Tottenham ja Chelsea iskevät yhteen Wembleyllä. Viheriöllä nähdään kaksi erittäin laadukasta joukkuetta, vaikkakin lepuutuksia on varmasti luvassa. Kumpikin kuitenkin sai lepuutettua viikonloppuna tähtipelaajiaan, joten tänään kentällä nähtänee huomattavasti kovemmat niput. Spursin hyökkäys on ollut viime viikkoina todella kovassa kunnossa, sillä maaleja tulee liukuhihnalta. Vaikka Chelsean puolustus on ollut rautaa, niin tänään vastus on eri luokkaa. Joukkueet kohtasivat Wembleyllä marraskuussa ja silloin Spurs vei voiton numeroin 3-1. Myös tänään on varmasti maaleja luvassa, joten laitetaan lapulle Tottenhamin yli 1,5 maalia.

KERTOIMET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut