Vetovihjeet: Tottenham – Chelsea | 6.11. klo 22:00

Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat Valioliigan illan huippukamppailusta, jossa huikean alkukauden pelannut Tottenham pyrkii takaisin sarjakärkeen.

Tottenham – Chelsea

Tottenhamin alkukausi on ollut mieletöntä tykitystä, kun taas vastaavasti Chelsealla on ollut todella tuskaista. Lontoon paikallinen on kuitenkin aina hieman erityinen, joten mitkään aikaisemmat pelit eivät hirveästi määrittele.

Jos historiaa katsotaan, niin Chelsea on hallinnut keskinäisiä jopa aika selvästi. Nyt toki joukkueen itseluottamus ei varmasti ole korkealla, mutta onhan siellä laatua, vaikka alkukausi on sujunutkin alakanttiin.

Spurs on varsinkin hyökkäyssuuntaan ollut loistava, mutta paketti on myös alaspäin pysynyt kasassa. Chelsealla on saumat haavoittaa, mutta pelin on löydyttävä. Voikin olla, että illalla nähdään useampi maali, joten lähdetään katsomaan overista kohdetta maanantaille.

Esimerkiksi Coolbetilla tarjotaan yli 2,5 maalista kertoimeksi 1,72, joka kelpaakin lapulle.