Vetovihjeet: Torstain pelivalinnat Eurooppa-liigan otteluista

Vetovihjeet: Torstain pelivalinnat Eurooppa-liigan otteluista

Futisvihjeet ovat osuneet kuluneella viikolla varsin mukavasti, kun Mestarien liiga -vihjeistä otettiin komea 4/5 tulos. Tänään katseet käännetään Eurooppa-liigan otteluihin. Tässä torstain vetovihjeet.

Vetovihjeet 19.09.

CFR Cluj – Lazio

Valinta: Lazio (1,95)

Romanialainen CFR Cluj järjesti yllätyksen Mestarien liigan karsinnoissa, kun joukkue pudotti Celticin jatkosta yhteismaalein 4-5. Clujn tie nousi kuitenkin pystyyn heti seuraavassa otteluparissa, jossa Slavia Praha oli parempi yhteismaalein 2-0.

Cluj johtaa tällä hetkellä Romanian liigaa. Joukkue kaatoi edellisessä ottelussaan sarjajumbo Voluntarin peräti 5-0. Vaikka kausi on alkanut kotimaassa suhteellisen hyvin, niin on syytä huomioida, että Cluj on onnistunut nappaamaan vain kaksi voittoa viidestä edellisestä ottelustaan. Cluj pääsee lähtemään tämän illan otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Vierasjoukkue Lazio avasi kautensa hyvin, mutta edellisellä kierroksella kärsitty 2-1 tappio Spalille oli raju pettymys. Lazion kokoonpanosta puuttuvat tänään Adam Marusic, Jordan Lukaku sekä Luiz Felipe. Sergej Milinkovic-Savic on puolestaan tänään pelikunnossa ja se on loistava uutinen vierasjoukkueelle.

CFR Cluj nauttii tänään kotiedusta, mutta vierasjoukkue Lazio on tästä huolimatta tämän ottelun selkeä suosikki. Cluj yllätti Mestarien liiga -karsinnoissa Celticin, mutta nyt vastassa on reilusti kovempi joukkue. Lazio lähtee tähän peliin kovalla kokoonpanolla, joten materiaalietu kääntyy reippaasti vieraiden puolelle. Lazio ei tule pääsemään tänään helpolla, mutta vierasvoitolle tarjottu 1,95 kerroin kelpaa mukaan torstain peleihin.

Muut vetovihjeet

Slovan Bratislava – Besiktas, yli 2,5 maalia (1,92)

 

Coolbetin UEL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut