Vetovihjeet 16.6: Werder Bremen – Bayern München | Klo 21:30

valioliiga-vihje vetovihjeet

Vetovihjeet futikseen tulevat tiistain osalta Bundesliigasta, jossa Werder Bremen saa vastaansa suuren ja mahtavan Bayern Münchenin.

Vetovihjeet illan matsiin:

Joukkueiden välinen tasoero on valtava – siitä tuskin kenelläkään on poikkipuolista sanaa sanottavanaan.

Isäntäjoukkue Bremen taistelee putoamista vastaan sarjan hännillä, kun taas Bayern München on piikkipaikalla 7 pistettä Dortmundia edellä.

Werder Bremenin kannalta hieman ikävämpi homma on se, että se saa illalla vastaansa extra-latautuneen joukkueen, sillä voitolla Bayern München varmistaa Bundesliigan mestaruuden.

Mainos alkaa

Luvassa saattaakin olla todella kylmää kyytiä. Kun otetaan huomioon, että kotietu on tilastojenkin mukaan kadonnut tyystin tyhjille katsomoille pelatessa, Bayern -2 kelpaa oikein mainiosti lapulle.

Mainittakoon nyt vielä sekin, että joukkueiden edellinen keskinäinen, joulukuussa pelattu ottelu päättyi Bayernin 6-1-voittoon.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!

 

Coolbet
Werder Bremen – Bayern München
Alkaa: 16.6. klo 21:30
Vihje: Bayern München -2
Kerroin: 2.25
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!