Vetovihjeet 07.06: Tanskan futisliigasta napataan tupla peleille!

valioliiga-vihje

Sunnuntain ensimmäiset vetovihjeet tulevat Tanskan pääsarjasta, jossa tänään luotetaan paikallisten suurseurojen vahvaan menoon!

Vetovihjeet Tanskan liigaan:

FC Kööpenhamina – Randers

Köpiksen ylpeys palasi koronatauolta tutulla ilmeellä, kun joukkue kävi hakemassa Lyngbystä tyylipuhtaan 4-1-voiton.

Sarjan keskikastiin kuuluva Randers puolestaan on ehtinyt pelata jo kaksi matsi: Ensin se pelasi Aarhusin kanssa 1-1-tasapelin, minkä jälkeen tuli 0-1-kotitappio Hobrolle.

Mainos alkaa

FC Kööpenhamina on tunnetusti julmetun kova kotijoukkue, ja sen on saanut kokea myös tämän illan vastustaja, sillä täysi pistepotti on jääänyt Kööpenhaminaan viidessä viimeisessä keskinäisessä matsissa.

Isketäänkin lapulle siis kotijoukkueen voitto!

Nordsjaelland – Midtjylland

Midtjylland on ollu tällä kaudella Tanskan liigan herra ja hidalgo, sillä se on 25 pelatun kierroksen jälkeen karannut jo 9 pisteen karkumatkalle FC Kööpenhaminasta.

Paluu koronatauolta ei kuitenkaan sujunut sarjajohtajalta mitenkään mairittelevasti, sillä se kärsi 0-1-tappion kotikentällään Horsensia vastaan.

Eiköhän tänään kone ala olemaan jo sen verran lämmin, että jopa vierasvoitto sarjan vitosena majailevastat Nordsjaellandista on hyvinkin mahdollinen.

Helppoa iltapuhdetta ei kuitenkaan ole luvassa, joten painetaan vielä varmistuksen kautta: X2 on valintamme!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!