Vetovihjeet: Tanska – Suomi | 12.6. klo 19:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat lauantaina pelattavaan Huuhkajien avausotteluun, jossa vastaan asettuu Tanska. Tsekkaa perustelut ja pelivalinta!

Veikkauskisa Suomen peleihin – voita 500 € ja Huuhkajien pelipaita

Tanska – Suomi

Huuhkajilla on edessä historiallinen hetki lauantai-iltana, kun edessä on ensimmäinen EM-kisaottelu. Vastassa on laadukas Tanska, jota ei välttämättä mieletä niin kovaksi haasteeksi kuin todellisuus on. Tanska on täynnä laadukkaita pelaajia ja se on jopa musta hevonen koko turnaukseen.

Mainos alkaa

Suomella ei kenraaliharjoitukset kulkeneet odotetulla tavalla, joten nyt olisi aika näyttää. Avausottelun merkitys on valtava koko lohkovaiheen kannalta, joten tulosta olisi saatava.

Valitettavasti Tanska on liian kova jengi Huuhkajille, joten lähdetään hakemaan isäntien kautta pelivalintaa. Valinnaksi kohdistuu Tanskan yli 1,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!