Vetovihjeet: MM-kisoissa mennään jälleen suosikkien tahtiin

vetovihjeet MM-kisat / Pallomeri.net

Vetovihjeet tulevat päivän kahteen ensimmäiseen otteluun, missä kohtaavat Tanska ja Australia sekä Ranska ja Peru. Tässä perustelut kohteisiin.

Lue myös: Vedonlyöntituplaus päivä 4 – Argentiina ja Lionel Messi heräävät!

Vetovihjeet:

Tanska – Australia

Mainos alkaa

Tanska pelasi tuloksellisesti mainion avausottelun, kun se kaatoi Perun numeroin 1-0. Tanska voi varmistaa jatkopaikan jopa jo tänään, mikäli se hoitaa Australian ja Ranska kaataa Perun. Australia on taktisesti kypsä joukkue, mutta suuret tähdet loistavat poissaolollaan. Sen sijaan Christian Eriksenin johtamasta Tanskasta löytyy sitä oveluutta, jolla pelejä käännetään. Myös Tanskan maalivahti ja puolustus ovat kunnossa, joten helppoja maaleja ei mene.

Ranska – Peru

Ranskan hankalaa avausottelua on hieman painotettu kertoimissa liikaa, kun taas Perun epäonninen tappio on laskenut maan kerrointa. Tasoero on Ranskan hyväksi kuitenkin selvä, joten tällä hetkellä tarjolla olevat kertoimet mahtuvat ehdottomasti lapulle. Ranskan hyökkäys on yksi kisojen kovimmista eikä Perun puolustus tule pysymään perässä. Vaikka Perulta löytyy taitoa hyökkäyspäästä, niin se jää auttamatta tänään piiloon. Ykköstä lapulle.

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!