Vetovihjeet: Tanska – Belgia | 17.6. klo 19:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat EM-kisojen torstain keskimmäisestä pelistä, jossa kohtaavat kotiyleisön edessä pelaava Tanska sekä mestarisuosikki Belgia.

SUOMI–BELGIA-KISA: Lähimmäksi veikanneelle Teemu Pukin fanipaita!

Onko Belgia tyly vierailija?

Tanskan turnaus sai katastrofaalisen startin, kun maa hävisi Suomelle 1-0. Astetta suurempi tragedia oli se, että joukkueen suurin tähti Christian Eriksen sai sydänpysähdyksen. Vaikka toipuminen on lähtenyt käyntiin hyvin, niin jäljet ovat varmasti jääneet Tanskan muihin pelaajiin. Saako joukkue paikattua Eriksenin jättämän aukon ja tekemään tilanteesta voimavaran? Sen vain aika näyttää.

Mainos alkaa

Belgia on materiaaliltaan kovempi nippu ja sen avaus turnaukseen oli kova. Mikään ei viittaa siihen, että sen pelaaminen heikkenisi torstaina, vaan maa haluaa varmasti antaa entistä kovemman näytteen taidoistaan.

Belgialle on tarjolla jopa yllättävän korkeaa kerrointa, joten lähdetään hakemaan maan voittoa lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!