Vetovihjeet: Sveitsi – Kanada | 19.5. klo 21:20

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat sunnuntain MM-kisojen huippuottelusta, jossa Sveitsi saa vastaansa Kanadan.

Sveitsi – Kanada

Kanada nappasi lauantaina voiton Leijonista, mutta ei se suorittaminen mitenkään vakuuttavaa ollut. Suomi olisi aivan hyvin voinut napata voiton, jos olisi pystynyt välttämään paremmin virheet. Kanadan taitotaso tulee esille armottomasti siinä kohtaa, kun vastustaja hetkeksi herpaantuu. Sveitsi on kuitenkin yhden tai jopa kaksi pykälää parempi joukkue tällä hetkellä kuin Suomi.

Kaiken lisäksi Sveitsi on saanut levätä ottelun alla, joten se pääsee tuoreilla jaloilla otteluun. Panoksena on lohkovoitto, joten siltä kantilta isot pisteet ovat jaossa. Jos Sveitsi pystyy esittämään samoja otteita kuin turnauksessa aikaisemminkin, niin sillä on kaikki saumat voittoon. Kertoimissa Kanada on laitettu suosikiksi, joten valueta löytyy Sveitsin puolelta.

Mainos alkaa:

Esimerkiksi Coolbetilla 1X-kohde antaa kertoimen 2.05. Se menisi oikein Sveitsin voiton lisäksi myös tasapelillä, joten se on loistava pelivalinta sunnuntaille.