Vetovihjeet: Suomi-Venäjä | 20.2. klo 6:10

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat miesten jääkiekon olympiafinaaliin, jossa kohtaavat Suomi ja Venäjä. Tsekkaa perustelut ja pelivalinta huimaan taistoon.

OSALLISTU: Suomi – Venäjä -KISA! Veikkaa olympiafinaalin avausmaalin syntyaika ja voita huikea pipolätkäsetti

Suomi – Venäjä

Leijonat on edennyt upeasti olympiafinaaliin, joten suomalainen kiekkohistoria on enää yhden voiton päässä. Haaste on kuitenkin valtaisa, sillä finaalissa vastaan asettuu Venäjän olympiakomitean joukkue. Suomi lähtee hienoisena suosikkina finaaliin ja täysin ansaitusti, sillä joukkue on osoittanut tässä turnauksessa jo luonnetta sekä kypsyyttä. Venäjän joukkue on ollut kenties odotettua hieman vaisumpi, mutta sekin on riittänyt siihen, että maa pelaa finaalissa.

Mainos alkaa:

Suomen kannalta olennaista on saada venäläispelaajien peli-ilo pois. Tämä avaa taatusti tarvittavat paikat voittoon. Venäjältä löytyy osa-alueita, joissa se on haavoittuvaisempi kuin Suomi. Myös maalivahtipeli voidaan kenties lyödä pienellä marginaalilla Suomen hyväksi.

Luotetaan siihen, että Leijonat juhlivat ensimmäistä kertaa historiassaan olympiavoittoa. Esimerkiksi Coolbetilla Suomen suorasta voitosta saa kertoimeksi 2.48.

Olympiafinaaliin on tarjolla myös vähän spesiaalia herkkua! Tutustu tarkemmin TÄSTÄ!