Vetovihjeet: Suomi – Venäjä | 16.6. klo 16:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Jalkapallon EM-kisat tarjoilevat sellaisen herkkupalan keskiviikolle, että alta pois. Tässä vetovihjeet Huuhkajien peliin!

Veikkauskisa Suomi-Venäjä-peliin – voita 500 € ja Huuhkajien pelipaita

Suomi – Venäjä

Huuhkajat aloitti turnauksen 1-0-voitolla Tanskasta. Nuo kolme pistettä toivat lohkoon sellaisen lisämausteen, että ainakin Venäjällä ollaan tällä hetkellä totaalisen paineissa. Nimittäin Venäjä hävisi avausottelunsa Belgialle 3-0 ja tappio keskiviikkona olisi jo lähes lopullinen sinetti turnaukselle. Sen sijaan Suomi voi jo tasapelilläkin käytännössä varmistaa paikan jatkopeleissä, joka oli suorastaan sensaatiomainen juttu.

Mainos alkaa

Suomen huumassa on unohtunut yksi asia. Tanska-voitto kaikessa hienoudessaan oli kuitenkin melkoinen tuurivoitto. Täysin suvereenisti kenttätapahtumia hallinnut Tanska mokasi kaikki saumansa ja Suomi osui ainoasta paikastaan. Tuo ei tule toistumaan enää jatkossa.

Venäjä hävisi tylysti Belgialle, mutta joukkue ei ole todellisuudessa niin huono. Maa on edelleen selvä ennakkosuosikki Suomi-otteluun, mutta avauskierroksen tapahtumat ovat nostaneet joukkueen kerrointa ylös. Tämän johdosta laitetaan lapulle kotiyleisön edessä pelaavan Venäjän voittoa. Pienenä ekstrana voi kokeilla Venäjän härkämäisen hyökkääjän Artem Dzyuban maalia, sillä kolossi on selvä kohdepelaaja boksissa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!