Vetovihjeet: Suomi-Tanska tarjoilee viihdettä torstai-iltaan!

vetovihjeet boxing day

Suomi-Tanska-ottelu on ohjelmassa torstaina klo 21:15. Kamppailuun löytyy myös maukkaat vetovihjeet, jotka löydät tästä jutusta.

Coolbet juhlii synttäreitä – uusi tarjous joka tunti!

Vetovihjeet MM-kisoihin:

Suomi – Tanska

Tanska on ollut Suomelle ikävä vastustaja vuosien saatossa ja myös ennen MM-kisoja pelatuissa harjoituspeleissä Leijonat joutui todella tiukille. Täytyy muistaa, että aikaisempiin otteluihin Suomi on päässyt lähtemään henkisesti helpommista lähtökohdista. Nyt ainoastaan voitto kelpaa ja Leijonat on selvä ennakkosuosikki. Se voi ainakin alussa näkyä kaukalossa, jos keskittyminen on vähäänkään väärissä asioissa.

Suomi tulee todennäköisesti nappaamaan ottelusta voiton, mutta kertoimet eivät ole pelattavan rajoissa, joten käännetäänkin katseet maalimäärien puolelle. 1. erän alle 1,5 maalia tarjoilee kertoimen 1.78, joka kelpaa peleille. Myös koko ottelun alle 5,5 lähtee lapulle.

Suomen ja Tanskan väliseen otteluun on tarjolla myös ilmainen live stream! Lue lisää täältä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!