Vetovihjeet: Suomi – Tanska | 10.9. klo 19:00

HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat jalkapallon EM-karsinnoista, jossa Suomi isännöi loppuunmyydyllä Olympiastadionilla Tanskaa.

Suomi – Tanska

Huuhkajilla on tiedossa jättimäinen sunnuntai-ilta, sillä voitto veisi maajoukkueen lähelle EM-kisapaikkaa. Tappiolla lohkossa tilanne muuttuisi todella tasaiseksi, joten ratkaisut nähtäisiin vasta myöhemmin syksyllä. Tanska on suosikki myös vieraissa ottelun voittajaksi, mutta Suomella ei tämän parempaa mahdollisuutta tule yllätykseen.

Kotiyleisö tulee antamaan taatusti mahtavan tuen, minkä lisäksi puolustus on ollut viime peleissä rautaa. Viimeisissä neljässä ottelussa omiin ei ole mennyt ainuttakaan maalia, joten se antaa vankan pohjan tuloksen tekemiseen.

Tiedossa saattaakin olla vähämaalinen ottelu, koska panokset ovat kovat ja Suomen ei kannata hyökkäysiloitteluun lähteä mukaan. Tämän johdosta paras pelivalinta on alle 2,5 maalia, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.61.