Vetovihjeet: Suomi – Sveitsi | 21.5. klo 21:20

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat jääkiekon MM-kisoihin, jossa Suomi kohtaa alkulohkon viimeisessä ottelussa Sveitsin klo 21:20.

Suomi – Sveitsi

Leijonilla olisi voinut olla valtavat panokset tiistain ottelussa, mutta Itävallan tappio Iso-Britannialle muutti isosti tilannetta. Nyt Suomella ei ole enää mitään panoksia, sillä joukkue on lohkossaan varmasti neljäs ja kohtaa Ruotsin torstain puolivälierässä. Sen sijaan Sveitsillä riittää panosta, koska se voi nousta lohkossa vielä Tshekin ohi 2. sijalle. Tuo voisi olla todella arvokas jatkon kannalta, sillä sen avulla välttäisi USA:n kohtaamisen puolivälierässä ja saisi vastaansa Saksan. Siinä on aivan valtava ero jatkon kannalta.

Sveitsi on muutenkin ollut vakuuttava MM-turnauksessa toistaiseksi. Se ei ole mikään ihme, sillä rosterista löytyy kovia NHL-tähtiä, joilta sopiikin odottaa tulosta. Nyt ottaessa huomioon kokoonpanot sekä Sveitsin motivaatioedun niin maan voitto on erittäin hyvä pelivalinta.

Mainos alkaa:

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Sveitsin voitosta kertoimeksi 2.05, joka on tiistain pelivalinta.