Vetovihjeet: Suomi – Slovakia | 18.2. klo 6:10

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat olympialaisten miesten jääkiekon välierään, jossa kohtaavat Suomi ja Slovakia. Tässä pelivalinta ja perustelut.

Suomi – Slovakia

Panokset perjantaiaamuna ovat valtavat, sillä voittajan turnaus jatkuu olympiafinaaliin. Suomi on selvä ennakkosuosikki välierään, sillä voittihan Leijonat Slovakian jo alkulohkossa selvin numeroin. On kuitenkin vaarallista ajatella, että luvassa olisi helppo peli. Slovakia on parantanut turnauksen edetessä otteitaan, joten vastus on täysin erilainen kuin alkulohkovaiheessa.

Suomen puolustus on toiminut pääsääntöisesti turnauksessa loistavasti, joten se luo loistavat pohjat menestykselle. Slovakia ei voi missään nimessä luistaa puolustuksesta, mikäli se haluaa voittaa. Tämä tulee tarkoittamaan sitä, että luvassa saattaa olla melko vähämaalinen peli. Panosten kasvaessa yleensä myös riskit pienenevät. Näin ollen alle 5,5 maalia otteluun kuulostaa hyvältä pelivalinnalta. Esimerkiksi Coolbetilla tästä tarjotaan kertoimeksi 1.58.