Vetovihjeet: Suomi – Ruotsi | 13.2. klo 10:40

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat miesten jääkiekon huippukamppailuun, jossa Leijonat taistelee lohkovoitosta Ruotsia vastaan. Matsi käynnistyy sunnuntaina klo 10:40.

Suomi – Ruotsi

Kummallakin maalla on alkanut turnaus kahdella voitolla. Suomelta nähtiin Slovakiaa vastaan erinomainen esitys, mutta Latviaa vastaan meno oli hieman tahmeampaa. Ruotsillakin kone on ollut vielä ruosteessa, mutta tulokset ovat olleet hyviä.

Suomella ja Ruotsilla on varmasti ladattu jo etukäteen kaikki panokset tähän otteluun, sillä ennakkoon oli tiedossa, että tässä tullaan todennäköisemmin ratkaisemaan lohkovoitto. Näin tulee myös käymään, joten panoksia riittää.

Suomen kannalta on mielenkiintoista lähteä katsomaan, että mikä on maalivahtivalinta kamppailuun. Harri Säteri on pelannut loistavasti, mutta nyt on viimeinen sauma antaa Jussi Olkinuoralle vastuuta. Jos Säteri pelaa, niin se tarkoittaa samalla sitä, että miehellä mennään loppuun asti.

Suomen ylle tuli Latvia-ottelussa mustia pilviä, kun Markus Granlund loukkaantui. Ykkösketjun hajoaminen näkyi tekemisessä ja Granlundin puuttuminen olisi iso takaisku. Eikä tässä vielä kaikki. Niklas Friman oli viime ottelusta pois sairastumisen vuoksi, joten Jalonen joutui luopumaan kahdeksan pakin peluutuksesta. Tämäkin saattaa koitua vielä ongelmaksi.

Se on melko varmaa, että luvassa on vähämaalinen ottelu. Kummaltakin löytyy laadukas maalivahti ja pelaaminen on rakennettu tiiviin viisikkopelin varaan. Sunnuntain ottelussa erikoistilanteet ja kurinalaisuus nousevat isoon rooliin.

Value löytyy Ruotsin puolelta, sillä Tre Kronor on laadukas nippu, jolla kysymysmerkkejä on vähemmän huippuottelun alla. Suorasta voitosta esimerkiksi Coolbetilta saa 3.40 kertoimen, mutta mennään tällä kertaa pienellä varmistuksella laittaen lapulle Ruotsin ML-voitto. Kerroin tästä on 2.40.

Olympialaisiin on tarjolla kaikenmoista herkkua. Tutustu tarkemmin TÄSTÄ!