Vetovihjeet: Suomi – Ruotsi | Klo 22:30

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat U20 MM-kisojen puolivälieristä, jossa kaikki katseet on käännetty Suomen ja Ruotsin väliseen kohtaamiseen.

U20 MM: Suomi – Ruotsi -KISA! – Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Suomi – Ruotsi

Nuoret Leijonat lähtee puolivälierään altavastaajana, mikä kertoo kaiken illan asetelmista. Ruotsi on materiaaliltaan vahvempi nippu ja myös aivan kirkkaimmat yksilöt löytyvät Ruotsin rosterista. Ainoa kysymysmerkki on maalivahtipeli, mutta varaltakin löytyy osaava kaveri, mikäli ykkösvahdin itseluottamus horjuu.

Suomella ei ollut mitään palaa Kanadaa vastaan ja se jättääkin paljon kysymysmerkkejä. Oliko kyseessä vain heikko esitys? Vai onko Suomi kenties yksinkertaisesti kärkimaita heikompi joukkue?

Ruotsilla on selvästi paremmat mahdollisuudet haavoittaa Suomen puolustusta, kun taas Nuoret Leijonat tarvitsee voittoon aivan täydellisen ottelun, jossa jokainen yksityiskohta on kunnossa. Valitettavasti Ruotsi painelee tänään välieriin.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!