Vetovihjeet: Suomi – Montenegro | 7.6. klo 19:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

Vetovihjeet tulevat illalla pelattavasta Huuhkajien ottelusta, jossa Helsingin Olympiastadionille saapuu vieraaksi Montenegro.

Suomi – Montenegro

Huuhkajien taival Kansojen liigassa käynnistyi 1-1-tasapelillä Bosnia ja Hertsegovinan kanssa. Nyt vastaan asettuu Montenegro, joka ei ennakolta ole aivan niin kova vastustaja. Mitään helppoa voittoa ei todellakaan ole tarjolla, vaan Suomen on pystyttävä pelaamaan laadukas futismatsi.

Suomi on lähes pakkovoiton edessä, koska toisessa kotiottelussa putkeen ei saisi pisteitä menettää. Huuhkaja saa kotiyleisön tuen taakse ja varmasti lauantain virheistä on opittu. Luotetaan siihen, että esitys on entistä parempi ja voitto irtoaa tiistai-illan koitoksesta. Huuhkajat on taktisesti varmasti parempi nippu, joten mikäli hyökkäyksen onnistuminen on tänään ratkaisevaa.

Mainos alkaa:

Esimerkiksi Coolbetilla Suomen voitosta saa kertoimeksi 2.05. Se kelpaa lapulle!