Vetovihjeet MM-kisoihin: Suomi kohtaa perjantaina Ison-Britannian

Vetovihjeet MM-kisoihin: Suomi kohtaa perjantaina Ison-Britannian

Vetovihjeet MM-kisoihin tulevat tänään Leijonien otteluun, jossa vastustajaksi asettuu Iso-Britannia. Tässä perustelut ja pelivalinnat illan matsiin!

Vetovihjeet MM-kisoihin:

Suomi – Iso-Britannia

Leijonilla on perjantaina hieman erilainen peli tiedossa, sillä vastaan asettuu turnauksen heikoimpiin joukkueisiin kuuluva Iso-Britannia. Tasoero joukkueiden välillä on valtava, joten voittajasta ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä. Tasoitukset nousevat ottelussa kuitenkin niin korkeiksi, että niitä ei yksinkertaisesti voi pelata. Suomen joukkue tässä turnauksessa on tiiviiseen joukkuepeliin keskittyvä, joten iloinen hyökkäyspeli on korvattu tulospelaamisella. Onkin vaikea nähdä, että Suomi takoisi mitään suuria murskalukemia taululle, mutta vastaavasti kolmesti USA:ta vastaan osunut Iso-Britannia ei tänään tule juhlimaan.

Paras pelivalinta löytyykin tänään alle 7,5 maalista, joka tarjoilee maistuvan kertoimen. Toinen poiminta tulee maalintekijöistä, sillä torstaina Tanskan verkkoon osunut Harri Pesonen sai kaivatun onnistumisen, joten itseluottamus on kunnossa. Pesonen on huokunut läpi turnauksen peli-iloa ja kunnioitusta maajoukkuepaitaa kohtaan. Kakon kanssa samassa ketjussa pelaava Pesonen tulee saamaan tänään useammankin maalipaikan, joten verkon pitäisi heilua.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut