Vetovihjeet: Suomi – Iso-Britannia | 12.5. klo 13:20

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat MM-kisoista, kun Suomi jatkaa turnaustaan Iso-Britanniaa vastaan. Tässä pelivalinnat.

Suomi – Iso-Britannia

Suomen turnaus käynnistyi rankkarikisan jälkeen 0-1-tappiolla Tshekille. Nyt pitää päästä voittojen tielle, kun vastassa on ennakolta lohkon heikoin joukkue Iso-Britannia. Se taisteli uskollisesti Kanadan kanssa avausottelussa, sillä mestarisuosikki sai napattua vain 4-2-voiton.

Suomi ei tule varmastikaan niin löysästi taistoon, joten lukemat tulevat olemaan selvät. Leijonat ei kuitenkaan vuosien saatossa ole hirveästi murskavoittoja ottaneet, vaan näissäkin peleissä oma pää on ykkösprioriteetti. Sunnuntainakin Iso-Britannia tulee pysymään varmasti tiukasti pois maalipaikoilta, joten maa tuskin yhtä maalia enempää tekee. Leijonilla se maalimäärä tulee varmasti olemaan jotain 4-5 maalin luokkaa.

Mainos alkaa:

Tästä voidaan päätellä se, että alle 6,5 maalia on kohde, joka kelpaa mainiosti lapulle. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa tästä kertoimeksi 1.69.