Vetovihjeet: Suomi – Irlanti | Klo 19:00

UCL-vihjeet vetovihjeet valioliiga-vihje futis-vihjeet

Vetovihjeet tulevat keskiviikkona Nations Leaguesta, jossa Suomi ja Irlanti iskevät yhteen klo 19:00. Tässä pelivalinta iltaan!

Suomi – Irlanti -KISA! – Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Suomi – Irlanti

Huuhkajat nappasi sunnuntaina komean voiton, kun Bulgaria kaatui jopa kohtuullisen vaivattomasti 2-0. Nyt vastaan asettuu Irlanti, joka kaatui jo vieraissa 1-0. Kaiken lisäksi Irlanti saapuu Helsinkiin siipirikkoisena, sillä koronatartunnat sekä -altistumiset ovat aiheuttaneet poisjääntejä kokoonpanoon.

Ei sovi kuitenkaan unohtaa sitä, että Irlanti on ihan eri tason vastustaja kuin Bulgaria, joten Huuhkajien on saatava koneesta enemmän irti keskiviikkona. Voittoon on kuitenkin hyvät mahdollisuudet kotikentällä, joten siltä kantilta maajoukkue voi juosta nurmelle täynnä itseluottamusta.

Suomesta on tarjolla yksi hyvä pelivalinta, sillä Suomi DNB antaa sellaisen kertoimen, joka kelpaa keskiviikkona lapulle. Tämä Draw no bet -valinta tarkoittaa sitä, että tasapelin sattuessa panos palautetaan.

Mainos alkaa

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!