Vetovihjeet sunnuntai-illan EM-karsintaotteluihin

Vetovihjeet sunnuntai-illan EM-karsintaotteluihin

Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat tänään yhdeksällä ottelulla. Kazakstanin ja Belgian välinen kamppailu on jo käynnissä, joten me suuntaamme katseemme illan muihin otteluihin. Tässä sunnuntain vetovihjeet.

Vetovihjeet 13.10.

Valko-Venäjä – Hollanti

Valinta: Hollanti -2 ahc (2,36)

Valko-Venäjä haastaa tänään Minskissä Hollannin. Valko-Venäjä on menettänyt mahdollisuutensa jatkopeleihin, joten joukkue pelaa tänään vain kunniasta. Hollannilla on sen sijaan paljon pelissä, sillä joukkue taistelee tosissaan kisapaikasta Saksan ja Pohjois-Irlannin kanssa. Hollannin tilanne vaikuttaa tällä hetkellä varsin hyvältä, mutta pistemenetyksiin ei ole siitäkään huolimatta varaa.

Hollanti voitti Valko-Venäjän kotikentällään tylysti 4-0. Valko-Venäjän kotietu tasoittaa tänään ottelun asetelmia, mutta Hollanti on siitä huolimatta jättisuosikki, sillä joukkueen materiaali huomattavasti laadukkaampi kuin kotijoukkueella.

Uskon, että Hollanti jatkaa tänään voittokulkuaan ja nappaa selvän vierasvoiton heikosta Valko-Venäjästä, joten Hollanti -2 veto otetaan mukaan sunnuntain peleihin. Kyseessä on ”aasialainen tasoitusveto”, eli panokset palautetaan, mikäli Hollanti voittaa ottelun kahdella maalilla. Yli kahden maalin voitot tuovat puolestaan täyden palautuksen.

Muut vetovihjeet

Slovenia – Itävalta

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,25)

Unkari – Azerbaidzan

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,85)

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut