Vetovihjeet: Slovenia – Suomi | 14.10. klo 19:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Vetovihjeet tulevat jalkapallon EM-karsinnoista, jossa Slovenia ja Suomi pelaavat todella isoista pisteistä. Tässä pelivalinta otteluun.

Slovenia – Suomi

Slovenian ja Suomen ottelussa on valtavat panokset, sillä tällä voi olla kisapaikan suhteen ratkaiseva merkitys. Huuhkajat lähtee altavastaajana otteluun, vaikkakin Slovenia kaatui kotikentällä. Vieraissa tilanne on kuitenkin selvästi haastavampi, joten venymistä vaaditaan. Suomen taktiikka on varmasti lähteä puolustuksen kautta, kuten Tanska-ottelussa. Mitään ylimääräisiä riskejä ei oteta, vaan kärsivällisesti odotetaan omia mahdollisuuksia.

Slovenian osalta kaikki kulminoituu siihen, miten huolellisesti se pystyy pitämään huolta pallosta. Tasapeli tässä kohtaa pelaisi Suomen pussiin, koska Slovenialla on jäljellä vielä muun muassa vierasottelut Pohjois-Irlantia ja Tanskaa vastaan.

Panokset ovat niin valtavat, että maaleja tuskin montaa tullaan näkemään. Näin ollen lähdetään hakemaan pelivalintaa lapulle undereista. Jos haluaa hieman isompaa kerrointa hakea, niin esimerkiksi Coolbetilla alle 2 maalia antaa kertoimen 2.00. Alle 2,5 maalia on hieman varmempi valinta, mutta kerroin on 1.57.