Vetovihjeet: Jokerit aloittaa vieraskiertueen Severstalin vieraana

Vetovihjeet: Jokerit aloittaa vieraskiertueen Severstalin vieraana

Keskiviikon vetovihjeet tulevat KHL:stä, jossa Jokerit aloittaa kauden ensimmäisen vieraskiertueen. Tässä pelivalinta ja perustelut.

Liiga-kausi 2019: Nappaa 10 euron ilmaisveto avauskierrokselle!

Vetovihjeet:

Severstal – Jokerit

Jokereiden vieraskiertue starttaa Severstalin vieraana ja tämän pitäisi olla samalla myös vieraskiertueen helpoin ottelu. Kotijoukkue on hävinnyt neljästä ensimmäisestä pelistä kolme, mutta toki otteluohjelma on ollut todella haastava. Vaikeana se myös jatkuu, koska Jokerit on pari pykälää kovempi joukkue, joka on voittanut kahdeksan edellistä keskinäistä kohtaamista. Jokereiden kausi alkoi kahdella tappiolla, mutta viime ottelussa Dinamo Riika kaatui numeroin 7-2. Se antoi varmasti kivasti itseluottamusta tekemiseen, mutta kehitettävää riittää vielä rutkasti.

Jokereiden tahmea alkukausi kuitenkin takaa sen, että asenne ei varmastikaan ole löysä tänään, vaan voitto halutaan napata hinnalla millä hyvänsä. Severstal saattaakin jäädä pahasti jalkoihin, vaikka ottelu pelataan joukkueen kotikaukalossa.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut