Vetovihjeet: Sunnuntai tarjoilee pari maistuvaa futiskohdetta

Vetovihjeet: Sunnuntai tarjoilee pari maistuvaa futiskohdetta

Vetovihjeet tulevat jälleen futiksen parista ja toivotaan, että hyvä putki saa jatkoa myös sunnuntaina. Tässä perustelut ja pelivalinnat.

Vetovihjeet:

Senegal – Tansania

Senegal oli yksi viime kesän MM-kisojen piristysruiskeista, sillä maa pelasi viihdyttävää ja iloista futista, mikä huokui myös pelaajistosta. Sadio Manen johtama nippu on yksi Afrikan mestaruusturnauksen suurimmista suosikeista, sillä materiaali on laadukas joka osa-alueella. Puolustuksessa joukkoja johtaa maailman johtaviin toppareihin lukeutuva Kalidou Koulibaly, keskikentällä palloja riistää Evertonin Idrissa Gueye, kun taas hyökkäyksessä maaleja iskee Sadio Mane. Lähtökohdat ovatkin mallikkaat. Tansania on tekemättömän paikan edessä, joten lapulle lähtee Senegalin yli 1,5 maalia.

Trömsö – Rosenborg

Täysin katastrofaalisesti kauden aloittanut Rosenborg on saanut vihdoin pelinsä kulkemaan ja voittoja on alkanut tulemaan tilille. Sen sijaan Trömsön kausi ei ole ottanut oikein missään vaiheessa tuulta alleen ja pari hyvää voittoa kuivui kasaan, kun joukkueen tie Cupissa tuli päätökseen. Rosenborg on materiaaliltaan selvästi parempi nippu, vaikka sarjataulukossa se ei vielä näy. Nyt norjalaisjätin itseluottamus on kuitenkin alkanut löytymään ja se tulee tulevissa otteluissa näkymään.

Coolbet tarjoaa Rosenborgin voitosta sellaisen kertoimen, että sitä ei voi ohittaa. Artikkelin kirjoitushetkellä saatava 2.12 on koko markkinoiden korkein kerroin.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut