Vetovihjeet: Saksa ja USA kohtaavat MM-kisoissa klo 17:15!

Vetovihjeet: Saksa ja USA kohtaavat MM-kisoissa klo 17:15!

Vetovihjeet tulevat tänään jääkiekon MM-kisojen puolelta, missä pelataan klo 17:15 mielenkiintoinen Saksan ja USA:n välinen ottelu.

Vetovihjeet:

Saksa-USA

Eilen totaalisen löylytyksen Kanadalta saanut Saksa on tiukan paikan edessä sunnuntaina, sillä kasvojen pesun olisi korkea aika tulla. Vaikka Saksa onkin jo käytännössä jatkossa, niin pelaamisen on syytä parantua tai lähtö tulee heti puolivälierissä. USA paineli eilen helppoon voittoon Tanskasta, joten joukkue pääsee hyvistä lähtökohdista otteluun.

USA on kertoimien valossa selvä suosikki eikä jenkkien puolelta ole oikein tarjolla pelattavia kohteita. Käännetäänkin katseet Saksan puoleen, mistä löytyy yksi erittäin hyvä pelivalinta. Nimittäin joukkueen suurin tähti Leon Draisaitl on pelaaja, jonka mukana Saksa voittaa tai kaatuu. Hurjia minuutteja illasta toiseen pelaava Draisaitl pystyy yksinään taikomaan maaleja ja niitä tullaan tänään tarvitsemaan. Mikäli Saksa onnistuu maalinteossa, niin Draisaitl on todennäköisesti ainakin syöttäjänä mukana osumassa.

Toinen pelivalinta kaivetaan avauserän maaleista, sillä kertoimet on vahvasti over-painotteiset sunnuntaina. Lähdetäänkin pelaamaan vastavirtaan, sillä Saksa tulee varmasti täynnä raivoa avauserään. Se ei todellakaan ole niin huono joukkue kuin Kanada-peli antaa ymmärtää. Mikäli Saksa on löytänyt uuden vaihteen pelaamiseen, niin jenkit joutuvat tiukille sunnuntaina. 1. erän maalimääräksi painetaan alle 1,5 maalia.

MM-KISOJEN KERTOIMIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut