Vetovihjeet: Belgia jatkaa samaa tahtia ja Saksa herää!

vetovihjeet MM-kisat / Pallomeri.net

Päivän vetovihjeet tulevat luonnollisesti ja itseoikeutetusti futiksen MM-kisoista – tällä kertaa otteluista Belgia-Tunisia ja Saksa-Ruotsi.

VOITA JOPA 2500€ JOKA VIIKKO!

Vetovihjeet:

Belgia – Tunisia

Mainos alkaa

Belgia oli yksi – jopa yllättävän harvoista – suurmaista, joka hoiti avausottelunsa kunnialla, kun Panama kaatui lukemin 3-0. Tunisia puolestaan taisteli urhoollisesti Englantia vastaan, mutta lopulta Harry Kane iski Englannin 2-1-voittomaalin lisäajalla.

Tunisialla on mitä todennäköisimmin edessään jälleen samanlainen puolustustaistelu kuin mitä sillä Englantia vastaankin. Yhtä todennäköistä on myös se, että pallo löytää Tunisian maaliin useammankin kerran, sillä paine tulee Romelu Lukakun ja kumppanien toimesta olemaan varmasti hurjaa kuin mitä se oli Englannin toimesta. Laitetaankin lapulle Belgian vähintään kahden maalin voitto.

Saksa – Ruotsi

Ruotsin kannalta tilanne ei ole kovinkaan kiitollinen: Se saa vastaansa todella, todella ärsytetyn Saksan.

Saksan avausottelu päättyi 0-1-tappioon Meksikolle ja pelin henki on selvä, sillä toiseen erehdykseen ei vain yksinkertaisesti ole enää varaa. Monien sympatiat ovat varmasti altavastaaja-Ruotsin puolella, mutta valitettava fakta on se, että se saa venyä tänään todelliseen supersuoritukseen, mikäli haluaa pisteitä.

Saksan kone vyöryy sinikeltaisten päätyyn tänään sellaisella voimalla, että uskomme sen avulla heltiävän vähintään kahden maalin voiton. Saksa -1 on valintamme.

belgia tunisia saksa ruotsi - pallomeri.net

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä. Sieltä löydät päivittäin netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut, sekä tietysti vedonlyöntituplaus, myös suoraan puhelimeesi WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Ohjeet tilaukseen saat TÄÄLTÄ!