Vetovihjeet: Saksa ja Brasilia aloittavat MM-urakkansa sunnuntai-iltana

vetovihjeet MM-kisat / Pallomeri.net

Vetovihjeet tulevat sunnuntaina kahden suuren mestarisuosikin otteluihin, kun Saksa kohtaa Meksikon ja Brasilia saa vastaansa Sveitsin.

Vetovihjeet:

Saksa – Meksiko

Saksan harjoitusottelut eivät sujuneet läheskään toivotulla tavalla, mutta arvokisoissa joukkue saa kyllä kaikki koneesta irti heti alusta lähtien. Myös Meksikolla takkuili harjoituspelit, sillä alla on muun muassa 2-0-tappio Tanskalle. Saksa on hallitseva maailmanmestari ja jälleen yksi suosikeista, sillä onhan maan materiaali timanttisen kovaa luettavaa. Meksikolla tulee tekemään tiukkaa mennä lohkosta jatkoon, sillä Saksan lisäksi vastaan asettuvat Ruotsi ja Etelä-Korea. Joachim Löwin miehistö laittaa heti jauhot suuhun ja aloittaa turnauksen voitolla. Laitetaan rohkeasti lapulle Saksa -1,5. Varovaisemmat voivat lähteä pelkällä Saksan voitolla, sillä siitäkin saa vielä yli 1,40 kertoimia.

Mainos alkaa

Pienenä ekstrana lapulle laitetaan myös Thomas Müllerin maali, sillä saksalaisen tehot maajoukkueessa ovat varmasti kaikkien tiedossa.

Brasilia – Sveitsi

Sunnuntai-ilta huipentuu klo 21:00 alkavaan Brasilian ja Sveitsin väliseen otteluun. Brasilia on MM-kisojen suurin mestarisuosikki, sillä maalla on asettaa jokaiselle pelipaikalle aivan maailman kirkkaimpiin tähtiin kuuluva pelaaja. Katseet kuitenkin kääntyvät Neymariin, joka haluaa johdattaa joukkueen 16 vuoden tauon jälkeen MM-kultaan. Neymarilla pelihaluja riittää, sillä brassi vietti kevään sairastuvalla. Loukkaantuminen ei kuitenkaan haittaa pelaamista ja se nähtiin jo harjoitusotteluissa, kun supertähti nöyryytti vastustajia. Sveitsi on tekemättömän paikan edessä, sillä brassit jyräävät voittoon.

Tsekkaa myös: Maailman suurin jalkapalloturnaus alkaa – nappaa 10€ ilmaisvetoja MM-kisoihin

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!