Vetovihjeet: Emil Ruusuvuori – Jannik Sinner | Ke 4.8. klo 22:30

vetovihjeet tennis-vihjeet atp pallomeri

Vetovihjeet poimitaan tällä kertaa Washingtonin ATP-kisasta, jossa Suomen Emil Ruusuvuori kohtaa Italian teinitähti Jannik Sinnerin.

Emil Ruusuvuori – Jannik Sinner

Ruusuvuoren peli sakkasi keväällä, mutta se oli varsin odotettua, sillä massakenttä ei missään nimessä kuulu suomalaispelurin vahvimpiin alustoihin. Sama meno jatkui myös nurmiturnauksissa, mutta viime viikolla tapahtui jälleen paluu kovalle alustalle Atlantan ATP-turnauksessa.

Peli löysikin jälleen loistavasti uomansa, mistä todisteena välieräpaikka.

Mainos alkaa

Sinnerin peli ei varmasti ole parhaassa iskussaan, sillä hän pelasi viime viikolla Atlantassa ensimmäisen turnauksensa kuukausi sitten pelatun Wimbledonin jälkeen, mutta pelit päättyivät jo avauskierrokselle Christopher O’Connellia (ATP-122) vastaan.

Sinner pääsi Washingtonissa suoraan toiselle kierrokselle sijoitettuna pelaajana, kun taas Ruusuvuori hoiti avauskierroksella tieltään Intian Prajnesh Gunneswaranin 2-6, 6-1, 6-1.

Vaikka ATP-listan 24. sijoitettu Sinner lähteekin Ruusuvuorta (ATP-69) vastaan pelattavaan matsiin selvänä ennakkosuosikkina, on suomalaispelurilla tällä vireellä ehdottomasti hyvät saumat jopa voittoon.

Isketäänkin lapulle Ruusuvuoren voittoa!

4.8. klo 22:30
RuusuvuoriSinner
Vihje: Ruusuvuori
Kerroin: 2,43

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!