Vetovihjeet: Ruotsi – Slovakia | 30.5. klo 20:15

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Vetovihjeet tulevat sunnuntaina jääkiekon MM-kisoihin, jossa poiminta kaivetaan lapulle Ruotsin ja Slovakian välisestä ottelusta.

Tsekkaa myös: MM-kisojen korkein kerroin -kisa – tarjolla 2000€ pääpalkinto

Ruotsi – Slovakia

Ruotsi on täydellisen farssin partaalla, mikä on mahdollista välttää ainoastaan voittamalla kaksi viimeistä ottelua. Ensimmäinen kohtalonhetki koittaa sunnuntai-iltana, kun vastaan asettuu Slovakia. Tre Kronor pääsee otteluun kivoista asetelmista siinä määrin, että Slovakia pelasi lauantaina, kun Ruotsi sai viettää vapaapäivää.

Tämä antaa ehdottomasti pienen edun kovassa otteluruuhkassa. Ruotsi on materiaaliltaan parempi nippu ja onhan joukkue esiintynyt kahdessa viime pelissä ihan kohtalaisesti. Päätöserän sulaminen oli kuitenkin Tshekkiä vastaan kohtalokas.

Nyt on joukkueen viimeinen aika toimittaa ja tähän se myös pystyy. Slovakia tullee kaatumaan sunnuntaina, joten laitetaan lapulle kohteeksi Ruotsi -1,5.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!