Vetovihjeet: Ronaldo ja Portugali painavat kaasua heti alusta lähtien

vetovihjeet MM-kisat / Pallomeri.net

Vetovihjeet tulevan päivän ensimmäiseen MM-otteluun, jossa kohtaavat hallitseva Euroopan mestari Portugali sekä avausottelun hävinnyt Marokko.

VOITA JOPA 2500€ JOKA VIIKKO!

Vetovihjeet:

Portugali – Marokko

Mainos alkaa

Portugali osoitti Espanjaa vastaan, että hyökkäysvoimaa löytyy eikä maata kannata laskea ulos mahdollisista menestyjistä puhuettaessa. Varsinkin Cristiano Ronaldo hiljensi kaikki mykistävällä esityksellään. Supertähti janoaa menestystä myös henkilökohtaisella tasolla, niin kuin aina, joten Ronaldon maalinälkä kasvaa vaan turnauksen edetessä. Marokko pelaa viihdyttävää futista, mutta se voi kostautua pahasti Portugalin taitavia hyökkääjiä vastaan. Maaleja tullaan luultavasti näkemään jo ensimmäisellä jaksolla, joten Portugalin yli 0,5 maalia 1. puoliajalla laitetaan mukaan peleille.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!