Vetovihjeet: Real Madrid – Liverpool | 15.3. klo 22:00

Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat keskiviikon Mestarien liigan herkkupalaan, jossa kohtaa Real Madrid ja Liverpool.

Real Madrid – Liverpool

Real Madrid vei ensimmäisen osan nimiinsä 5-2, joten joukkueen pitäisi olla jo varmasti jatkossa. Mestarien liigassa on kuitenkin ihmeitä nähty ennenkin – ja vielä paljon kovempia. Isäntien ei tarvitse kuitenkaan ottaa mitään riskejä, vaan joukkue voi vain pitää ohjat käsissään ja odotella vastaiskuihin paikkoja. Liverpoolin on nostettava riskitasoja nopeasti, sillä kolme maalia olisi pakko tehdä.

Kaikki odotukset lähtevät runsasmaalisesta ottelusta, mutta onko luvassa kuitenkaan sellaista. Real Madridin ei maaleja tarvitse tehdä, sillä joukkue on varmasti tyytyväinen siihen, että peli pysyy mahdollisimman pitkään maalittomana.

Maaleja varmasti tulee lopulta, mutta ei tästä tykitystä tule. Sen takia esimerkiksi Coolbetin tarjoama kerroin 1.64 alle 3,5 maalista kelpaa lapulle.