Vetovihjeet: Real Madrid – Eintracht Frankfurt | 10.8. klo 22:00

Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat keskiviikkona Helsingissä pelattavasta Uefa Super Cupista, jossa kohtaavat Real Madrid ja Eintracht Frankfurt.

Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Mestarien liigan voittanut Real Madrid on selvä ennakkosuosikki illan otteluun, sillä onhan Frankfurt ennakolta kaikkea muuta kuin Euroopan aivan kirkkaimman tason joukkue. Frankfurt kuitenkin osoitti viime kaudella, että se pystyy haastamaan ennakkoluulottomasti myös parempiaan. On vaikea nähdä, että saksalaisjoukkueen eväät riittäisivät voittoon asti, mutta varmasti myös paikalle saapuneet Frankfurt-fanit pääsevät juhlimaan maalia.

Real Madridin voitosta ei ole tarjolla valueta, mutta sen sijaan molempien joukkueiden maalista saatava kerroin riittää lapulle. Esimerkiksi Coolbetilla tästä saa kertoimeksi 1.88.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!