Vetovihjeet: Real Madrid – Barcelona | 10.4. klo 22:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Vetovihjeet tulevat illan odotettuun El Clásicoon, jossa Real Madrid isännöi Barcelonaa. Tsekkaa perustelut ja pelivalinta illan kiihkeään koitokseen.

Real Madrid – Barcelona

La Ligan mestaruustaisto kiristyy ja panokset kovenevat. Real Madridin ja Barcelonan tilanne on se, että jokainen pistemenetys saattaa olla kohtalokas. Näin ollen tänään ei voisi olla tärkeämpää ottelua tiedossa kuin keskinäinen, jossa häviäjä saattaa pudota ulos mestaruustaistelusta.

Kumpikin joukkue on loistavassa vireessä, joten viheriöllä nähdään aivan huippufutista. Realilta uupuu Sergio Ramos ja Raphael Varane, mutta kaksikon puuttuminen ei näkynyt Mestarien liigassakaan, kun Liverpool kaatui numeroin 3-1.

Mainos alkaa

Barcelona on tiukassa paikassa, sillä mestaruus on ainoa tapa jättää kaudesta jokseenkin positiivinen kuva. Ei Realillakaan sen helpompaa ole, mutta joukkue on sentään vielä mukana Mestarien liigassa. Real voitti kauden ensimmäisen keskinäisen Camp Noulla 3-1. Tästäkin huolimatta Barcelona on kertoimissa suosikki voittajaksi. Lähdetään kuitenkin hakemaan kohteet Realin kautta ja lapulle laitetaan 1X.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!