Vetovihjeet: Ranskan avoimet alkaa – on vain yksi Mallorcan matadori!

Rafael Nadal Roland Garros Ranskan avoimet

Kauden toinen Grand Slam, Roland Garros – tai tuttavallisemmin vain Ranskan avoimet – alkaa Pariisissa. Ensimmäiset ottelut käynnistyvät sunnuntaina.

Turnauksen voittoa puolustaa Massakenttien Kuningas – herra Mallorcan matadori – Espanjan Rafael Nadal. Mikäli Rafa onnistuisi myös tänä vuonna viemään kisan nimiinsä, olisi se hänelle jo peräti uran 12. Ranskan avointen titteli.

Kuka voisi sitten estää tämän tapahtumisen?

Näiden pelaajien lista on urheilufanien näkökulmasta jopa valitettavan lyhyt. Novak Djokovic lähtee kertoimien valossa turnaukseen kakkossuosikkina, mutta Nadalin vire on tällä hetkellä sen verran uomissaan, että on vaikeaa nähdä edes maailmanlistan ykkösenä olevan serbialaisen kykenevän voittoon.

Dominic Thiem kaatoi Nadalin Barcelonan turnauksen välierissä 2-1 ja voitti finaalissa Venäjän Daniil Medvedevin, mutta Madridin Masters-turnauksen välierässä Djokovic jyräsi itävaltalaisen suoraan erin 2-0. Viimeksi pelattu Rooman Masters ei ehtinyt kunnolla edes alkaa ennen kuin Thiem oli jo katsomon puolella Fernando Verdascon kukistettua tämän avausottelussa.

Thiemin aika koittaa vielä, mutta on vaikeaa nähdä, että vielä tässä kohtaa miehen peli riittäisi Grand Slamin voittoon.

Yllä mainitun Rooman kisan voittoahan juhli Nadal, joka kaatoi finaalissa Djokovicin erin 2-1.

Ranskan avoimet – voittaja:

Jos sitten lähdetään rehdisti arvioimaan, kuka tämän vuoden Roland Garrosin voittaa, on valinta selvä. Rafael Nadalin voitolle tarjotaan kerrointa 2,00 – ja se on aivan liian hyvä ohitettavaksi.

COOLBETIN KERTOIMIIN!

Tsekkaa myös: Ranskan avoimet 2019: Tässä ilmainen tennis live stream Roland Garrosiin!